Kurser og events

Den Fynske Spilfabrik arrangerer løbende kurser og events. Hold dig opdateret her på siden eller følg os på Facebook.

Værdiskabende spil

Den Fynske Spilfabrik har fokus på spil, som skaber værdi for virksomheder/institutioner. Det kan f.eks. være et spil der hjælper ordblinde til at læse bedre eller et spil, der opkvalificerer ansatte til at kunne servicere et nyt produkt.

26. - 28. januar: Global Game Jam 2018


Global Game Jam bliver i 2018 afholdt på Den Fynske Spilfabrik, og vi glæder os helt vildt til at give GGJ-deltagerne en hammerfed weekend!

Inden GGJ bliver skudt officielt i gang, vil der blive trukket et emne, som deltagerne skal udvikle et spil indenfor. Det har deltagere verden over 48 timer til.

Dato: 26. januar kl. 12 til 28. januar 2018.

Deltagerkrav: For at være med skal du være fyldt 18. Du kan være med, ligegyldigt hvor lidt eller meget erfaring du har med spiludvikling - det vigtigste er, at du har interessen og gåpåmodet.

Transport: Med tog tager det 14-17 minutter fra Odense Banegård til Årslev St. Herfra er der ca. 5 minutters gang til Den Fynske Spilfabrik. Hurtig og nem adgang fra motorvej.

Mad: Den Fynske Spilfabrik giver aftensmad fredag aften og snacks hele weekenden. Ellers sørger deltagerne selv for mad. 10 minutters gang fra lokalerne ligger Rema1000, og i Polymerens kantine er der adgang til køkken med køleskab, mikrobølgeovn, ovn, opvaskemaskine og service. Der ligger desuden 2 pizzeriaer i Årslev.

Overnatning: Det er muligt at overnatte, hvis deltagerne selv medbringer liggeunderlag og sovepose.

Udstyr: Deltagerne medbringer selv det udstyr, som de skal bruge i spiludviklingen. Forventer de at programmere et spil, så er computer og software relevant at medbringe. Er det et brætspil, så er det papir, karton, sakse, og hvad man ellers kan forestille sig at bruge. Den Fynske Spilfabrik sørger selvfølgelig for, at der er stillet borde, stole og stikdåser op. Der er også fri adgang til print i A4.

Har du spørgsmål af nogen som helst art, så skriv til Fleur, koordinator for Den Fynske Spilfabrik, på fleur@denfynskespilfabrik.dk eller skriv på vores facebookside.

Du kan læse mere om Global Game Jam 2018 her eller købe billetter her.

Den Fynske Spilfabrik er støttet af Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne.


20. februar: Generalforsamling

D. 20. februar afholder Den Fynske Spilfabrik sin årlige generalforsamling. Alle er velkomne. Generalforsamlingen afholdes i egne lokaler i Polymeren i Årslev.