Meget mere end bare et kontorfællesskab!


Den Fynske Spilfabrik er et kontorfællesskab med fokus på iværksætteri inden for spilbranchen. Udover at du kan leje kontorplads hos os, så afholder vi også en lang række spilorienterede kurser og events i løbet af året - som fx vores konference: "Let's Talk About GAMES".


Kurser og events

 

Her gør vi opmærksom på kommende kurser og events, når de nærmer sig.

Iværksættermiljø

Iværksættermiljø på Den Fynske Spilfabrik

I vores iværksættermiljø har vi flere forskellige tilbud:

  • Fast iværksætterplads i åbent kontorfællesskab: 1.000 ,- om måneden
  • Flyverplads i åbent kontorfællesskab: 600,- om måneden
  • Private kontorer: 75-80,- pr. kvm om måneden (OBS: Ingen ledige kontorer lige nu)

Arbejder du med spil, kan du ansøge om at få en gratis kontorplads hos os i 3 måneder. Læs om hvordan du kommer i betragtning her.

Om Den Fynske Spilfabrik

Den Fynske Spilfabrik: Mere end et kontorfællesskab


På Den Fynske Spilfabrik er det vores sigte at støtte op om dansk spiludvikling inden for værdiskabende spil. Derfor ønsker vi at blive et samlingspunkt for alle, der har en forbindelse til eller interesse for spiludvikling. Det gør vi blandt andet ved konstant at holde os opdateret om nyheder inden for dansk spiludvikling, gaming og esport.

Vil du også holdes opdateret?

  • Gennem vores nyhedsbrev bliver du løbende holdt opdateret med nyheder fra Den Fynske Spilfabrik samt de kurser og events, vi afholder.
 

Kontorfællesskab med dynamik og inspirerende erhverv

Med mødelokaler på Fyn gør vi det nemmere at være en mobil digital iværksætter i Danmark. Med sparringspartnere inden for forskellige erhverv og kompetenceprofiler i samme kontorfællesskab står hver virksomhed stærkere.

Med flere i samme båd kommer man længere. Med et stærkt samarbejde mellem iværksættere i Danmark kommer man endnu længere. Som en del af et kontorfællesskab får du kollegiale relationer til flere andre virksomheder. Det betyder videndeling og et øget netværk inden for danske startups og digitale iværksættere. Du får selvfølgelig også fri adgang til kaffe, te, print og mødelokaler.

Vores kontorfællesskab består af digitale iværksættere som spiludviklere, esports-trænere, bogholdere, fotografer, webudviklere og programmører.

Her bliver frokostpauserne aldrig kedelige, når de digitale iværksættere diskuterer nyheder inden for de forskellige erhverv, analyserer spil og deler iværksættertips. Nogle gange udvikler det sig endda til et blogindlæg eller spændende nye events. Med lækre mødelokaler med alle nødvendige faciliteter danner vi rammen om et godt samarbejde mellem iværksætterne.

Videndeling og samarbejde mellem iværksættere

Hos Den Fynske Spilfabrik tilbyder vi ikke blot et kontorfællesskab, hvor tilfældige iværksættere i Danmark fra forskellige erhverv kan sidde under samme tag.

Vi byder velkommen til folk, der passer ind i profilen som digital iværksætter, eller som på anden vis kan deltage aktivt i kontorfællesskabet og samarbejder mellem iværksætterne. Med sociale arrangementer, faglige aktiviteter og små rutiner i hverdagen fremmer vi fællesskabet i vores kontorfællesskab.

En styrkelse af fællesskabsfølelsen blandt vores brugere skaber et kollegialt forhold. Det giver et fællesskab, der inviterer til faglige sparring, iværksætterråd på tværs af erhverv og samarbejde mellem iværksættere.

Kurser og ydelser

En del af vores opbakning af vores digitale iværksætter og motivation for et samarbejde mellem iværksætterne er vores kurser og ydelser. Her hyrer vi digitale iværksættere fra vores kontorfællesskab ind til forskellige events, der har fordel for lokalsamfundet og andre virksomheder.

Således er vi f.eks. med, når Polymeren afholder familiedage og andre arrangementer.

Gennem Fyraftens Fif, foredrag og workshops videreformidler vores digitale iværksættere deres fagspecifikke viden til de andre internt i Den Fynske Spilfabrik såvel som de andre virksomheder i Polymeren, i Årslev og på Fyn. Her er der også flere oplagte anledninger til et samarbejde mellem iværksætterne.

Samtidig hyrer vi også eksterne foredragsholdere, workshopudviklere og rådgivere ind. På den måde understøtter vi vores digitale iværksættere med ny viden inden for deres eget felt eller vejledning i forhold til nye relevante emner for digitale iværksættere.

Mødelokaler på Fyn

Husk, at du med i huslejen får gratis adgang til vores mødelokaler på Fyn. Vi er placeret tæt på motorvejen mod Sjælland og Jylland. Det giver en nem anledning til at mødes i vores mødelokaler på Fyn – vi ligger trods alt centralt placeret.

Er du ikke en del af vores kontorfællesskab, kan du også leje vores mødelokaler på Fyn. Der er nem adgang til dem i hverdagene i vores åbningstid. Skal du bruge dem uden for åbningstiden, så kontakt os og hør mere om mulighederne. Med i lejen følger lån af projekter, whiteboard og fri parkering samt adgang til vores fælleskøkken. Læs mere om vores mødelokaler på Fyn.

Spillet i centrum med digitale iværksættere

Hos Den Fynske Spilfabrik er det ingen hemmelighed, at spil er i fokus. Vi ser det som vores mission at være med til at føre værdiskabende spil ind i både den private og den offentlige sektor som en integreret del af erhvervslivet. Vores mission bliver derfor at inspirere og guide vores spiliværksættere og digitale iværksættere til at opnå succes i deres erhverv gennem vores kontorfællesskab, kurser og videndeling inden for de digitale erhverv. Læs mere om Den Fynske Spilfabrik her.

Ser du ikke dig selv som spiliværksætter? For at blive en del af kontorfællesskabet på Den Fynske Spilfabrik behøver du ikke nødvendigvis arbejde direkte med spil. Du behøver end ikke have en interesse for spil.

Vi stræber efter et kontorfællesskab, hvor iværksætterne kan bruge hinanden på kryds og tværs. På den måde får vi et værdiskabende samarbejde mellem iværksættere. Gennem et tværfagligt samarbejde får de digitale iværksættere gavn af hinandens kompetencer og ydelser, som de kan bruge til at skabe mere vækst i deres eget erhverv.

For vores spiliværksættere betyder det, at de har et netværk at trække på i forbindelse med de forskellige opgaver, der følger med i en virksomhed.

For de digitale iværksættere betyder det opgaver internt i huset og sparring med andre, der har stået eller står i samme båd.

Er du nysgerrig på vores nuværende brugere? Så læs om vores iværksættere her og se, hvor på Den Fynske Spilfabrik de har deres arbejdsstation.

”Gå på arbejde” med et kontorfællesskab

Er du en nystartet virksomhed, arbejder du måske stadig fra dit hjemmekontor. Den løsning er fin i starten. Men efterhånden vil du begynde at mærke ulemperne ved at sidde hjemme – hvis du ikke allerede mærker dem nu. Det, der virkede nemt i starten, begynder så småt at blive sværere. Når trætheden melder sig eller fokusset svigter, er det svært at være effektiv. Så kan man jo lige så godt tage opvasken, lave noget mad, købe ind, se fjernsyn… Savner du også en mere effektiv hverdag?

Med følelsen af at gå på arbejde får du adskilt privatliv og arbejde. Med det kollegiale forhold til andre digitale iværksættere kan du sparre med folk med relevante faglige kompetencer i stedet for partneren (eller katten). Oplev en fornyet energi og motivation ved at komme ud af hjemmet og i et kontorfællesskab, hvor der er en professionel dagsorden. Her oplever du, hvordan der fokus på samarbejder mellem iværksættere og den gode stemning i kontorfællesskabet.

Er du den store kaffedrikker? Har du en utålelig langsom internetforbindelse derhjemme? Eller er du typen, der skal printe hele tiden? Så kommer den faste udgift på vores kontorfællesskab hurtigt til at betale sig.

Med i lejen får du nemlig kaffe, te og print ad libitum. Vores mødelokaler på Fyn låner du gratis. Ud over mødelokaler har vi endda et videorum med gratis leje af green screen og fotoudstyr. Internettet kører med en rivende fart på 250/50 Mbit, og på vores fællescomputer kan du bruge Adobe-pakken. Fik vi også nævnt vores HTC Vive udstyr, som du frit kan lege med?

Alt sammen uden meromkostninger – alt sammen for at give dig alt, du skal bruge for at holde dig i gang.

Nem beliggenhed for dig som iværksætter i Danmark

Som digital iværksætter i Danmark kan du nemt opleve at få kunder i hele landet. Større er Danmark trods alt ikke. Har du jævnligt fysiske møder med dine kunder? Så vil du nok opleve, hvor meget tid der kan gå med transport. Tid, en digital iværksætter kunne bruge på andre opgaver.

Med en arbejdsstation på Den Fynske Spilfabrik får du et kontorfællesskab midt i landet. Så har du som digital iværksætter i Danmark en central placering, der gør det nemt at mødes med kunder eller samarbejdspartnere i hele landet. Du kan nemt og gratis booke vores mødelokaler til dit næste møde, når du er en del af kontorfællesskabet på Den Fynske Spilfabrik. Det gør det også nemmere for dig, der gerne vil skabe flere samarbejder mellem iværksættere i Danmark.
Nyhedsbrev

Når du er digital iværksætter hos Den Fynske Spilfabrik kan du være temmelig sikker på, at du nok skal høre om diverse nyheder fa Spilfabrikken. Men måske er du endnu ikke tilknyttet vores kontorfællesskab, eller også vil du gerne følge med i vores kurser, events og workshops. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra Spilfabrikken hver måned. Bare rolig – vi spammer dig ikke, og du kan nemt framelde dig nyhedsbrevet, hvis du fortryder.