Få plads i vores iværksættermiljø

På Den Fynske Spilfabrik stræber vi efter at danne et iværksættermiljø, hvor vi kombinerer digital faglighed og nærværende fællesskab. Vi ønsker at skabe et trygt fundament for vores iværksættere, hvor de gennem faglig sparring og samarbejde kan vokse. Her står dørene åbne og nye ansigter bydes velkomne. Her sigter vi efter at blive et tæt kontorfællesskab på Fyn, der sammen skaber energi, synergi, kreativitet og innovation. Her får du fællesmorgenmad, fyraftensøl og frokostpauser i fællesskab. Du får samarbejde, faglig sparring og en solid start til en spændende udvikling i din virksomhed. Og så får du selvfølgelig lokaler til møder, fri print og kaffe og et fælleskøkken med i lejen.

Hvilken type kontor passer bedst til dig?

På Den Fynske Spilfabrik har vi 3 typer kontorer. Uanset hvilken variant du vælger at leje, får du altid følgende med i prisen:

 • Fri afbenyttelse af fælles mødelokaler og fælleskøkken
 • Fri leje af al udstyr (computer med hele Adobe-pakken installeret, HTC Vive udstyr og greenscreen)
 • Kaffe og print ad libitum
 • Hurtigt internet (250/50 Mbit)
 • Forbrug (el, vand og varme)

Hos Den Fynske Spilfabrik vil vi gerne give vores iværksættere den bedste start og de bedste muligheder for at fortsætte deres udvikling. Derfor står lejen af vores kontorpladser og privatkontorer ikke alene. Når vores iværksættere får lokaler til møder, undervisning eller workshops med i lejen, er vi med til at danne en ramme, der inspirerer til at tænke i nye metoder til at udvikle deres virksomhed. Når fri leje af udstyr er med i lejen af huslejen, giver vi vores iværksættere muligheden for at undersøge de nye veje, de kan gå. Det har f.eks. været med til at inspirere til de digitale produkter og ydelser, vi gennem vores iværksættere kan tilbyde.

På Den Fynske Spilfabrik kan du vælge mellem:

Vælger du en fast kontorplads eller en flyverplads, får du desuden et aflåseligt skab, som befinder sig i garderoben i det tilstødende lokale.

Flyverplads

Vores flyverplads er ideel til dig, der ofte er på farten til møder, workshops, oplæg eller lignende. Derfor har du ikke brug for at leje en fast plads – et tilfældigt skrivebord er fint, når du løbende holder forretningsdokumenterne ajour, skriver rapporter, udarbejder nye ydelser eller lignende. Du lærer de andre iværksættere løbende at kende, og du dukker gerne op til en frokost, fællesmorgenmaden eller en fyraftensøl, når lejlighederne byder sig. Du får altså stadig rig mulighed for at indgå i den faglige sparring såvel som samarbejder med de andre iværksættere – også selvom du ikke dagligt er fysisk tilstede i vores kontorfællesskab på Fyn.

En flyverplads kan også være fin til dig, der netop har startet din virksomhed og derfor vil give din virksomhed en blid opstart.

Fast kontorplads

En fast kontorplads er til dig, der bruger en fast kontorplads dagligt eller flere gange om ugen. Kontorpladsen på Den Fynske Spilfabrik bliver en del af din arbejdsrutine, og du kommer til at indgå i det daglige fællesskab. Du vælger selv din kontorplads blandt vores resterende ledige pladser, og du er frit stillet til at sætte dit eget personlige præg på denne plads.

Privatkontor

Privatkontoret er til dig, der har brug for mere plads i et lokale, der er dit eget. Det kan enten være, du håndterer fysiske dokumenter eller produkter, og derfor mangler et lukket kontor. Det kan også være, du tit har møder i dit kontor. Eller måske arbejder du med ydelser, der til tider kræver en lukket dør og et privat lokale. Uanset ser vi dig stadig til frokost, en gang frisk luft og lynsparring i pauserne.

Du får meget mere end bare et kontor eller et skrivebord!

Vi holder løbende kurser og events, foredrag og oplæg samt kurser og workshops. Det gør vi både for vores iværksættere såvel som de lokale i Årslev og digitalt interesserede fynboer. Når vi åbner dørene for interesserede udefra, skaber vi en ideel mulighed for at danne nye netværk og samarbejder. Vores fællesskab rækker ud over os selv her i kontorfællesskabet på Fyn, og det samme ser vi for vores faglige sparring og samarbejde.

Lyder det som noget, du vil være en del af? Så se vores kort over iværksættermiljø, hvor du finder iværksætternes pladser, og hvilke skriveborde der kunne blive dit. På vores liste over iværksættere finder du den samlede liste over vores nuværende iværksættere – også dem, der sidder på privatkontorer på vores 1. sal. Vil du snuse lidt mere? Så læs om vores nyligste aktiviteter på vores blog. Du kan også skrive eller ringe til vores daglige koordinator Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk og booke en tid til rundvisning på Den Fynske Spilfabrik.

Hvem er vores miljø relevant for?

Vi vægter faglig sparring, det sociale og samarbejde højt her i vores kontorfællesskab på Fyn. Vi tror på, at det er med til at give en god start for iværksætterne, så de kan opnå en sund udvikling i virksomheden.

Profilen for Den Fynske Spilfabrik er rettet mod digital udvikling og innovation – særligt inden for spiludvikling. Derfor er vores iværksættermiljø rettet mod nyopstartede virksomheder inden for:

 • Spiludvikling
 • Esport
 • Visuel kommunikation
 • Film
 • Marketing
 • Kultur
 • Uddannelse
 • Web

Gennem faglig sparring og samarbejde blandt iværksætterne i vores kontorfællesskab her på Fyn, søger vi at danne kimen til virksomheder i udvikling. Derfor vægter vi faglig relevans højt. Giv os et kald og hør, hvordan du passer ind i vores iværksættermiljø.

Book en rundvisning nu

Kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk for at få en rundvisning.

Transport

Den Fynske Spilfabrik ligger i Polymeren i Årslev, 18 km syd for Odense og tæt på Årslev station.

Fra Odense Banegård til Årslev st. tager det 14-17 min. i tog. Herfra er der kun 3-5 min. på gåben til Den Fynske Spilfabrik!

Kommer du i bil, er der nem adgang til og fra motorvejen.

Tjek de andre iværksætter ud!

På vores liste over iværksættere, kan du se, hvem de andre iværksættere på Den Fynske Spilfabrik er.


kortet over vores iværksættermiljø kan du også se, hvor de sidder henne.