• slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Fast kontorplads

Prisen for en fast kontorplads er 1.000 kr. om måneden. Inklusive heri får du:

 • Adgang til gratis rådgivningstimer hos bogfører Kasper Høvsgaard fra FirmaFokus.dk.
 • Fri afbenyttelse af fælles mødelokaler og fælleskøkken.
 • Fri leje af al udstyr (computer med hele Adobe-pakken installeret, HTC Vive udstyr og greenscreen).
 • Kaffe og print ad libitum.
 • Eget aflåseligt skab.
 • Hurtigt internet (250/50 Mbit).
 • Forbrug (el, vand og varme).

Hos Den Fynske Spilfabrik tilbyder vi kontorpladser til iværksættere inden for digitale ydelser såsom udvikling af spil, markedsføring, udvikling, programmering, træning, innovation og lignende. Med en kontorplads hos os bliver du en del af vores iværksætter netværk på Fyn, hvor du vil opleve det sociale og faglige fællesskab, der bygges op mellem iværksætterne. En kontorplads er ideel til dig, der har en nystartet virksomhed og savner sparring og følelsen af det kollegiale. Du får desuden fordele med i prisen som fri internet, print og kaffe, gratis benyttelse af mødelokaler og et fremragende iværksætter netværk på Fyn.

Fast kontorplads til dig med nystartet virksomhed

Med en fast kontorplads i vores inkubationsmiljø til dig med en nystartet virksomhed får du dit eget hæve-/sænkebord og en tilhørende stol. Du kan altså nemt pryde din kontorplads med planter, kontorartikler eller motiverende snacks uden at skulle rydde fra ved fyraften. Hver aften låses lokalet af, så dine ting står i fred.

Har du ting, du er særligt ømme over for? Så brug dit skab i garderoben, som du får med i prisen. Du er også velkommen til at bringe yderligere møbler, så længe de ikke fylder ud over din kontorplads eller ved aftale med vores daglige leder, Fleur.

Har du jævnligt fysiske møder med potentielle samarbejdspartnere? Eller ønsker du at afholde kurser og workshops? Så lej et af vores mødelokaler. De står til fri og gratis afbenyttelse, når du har en fast kontorplads hos os. Vi har to store mødelokaler, som vi lejer ud til vores iværksættere. Begge mødelokaler egner sig til workshops, møder og undervisning.

Du er altid velkommen til at besøge os, hvis du vil se vores inkubationsmiljø, vores mødelokaler, og de resterende faciliteter.

Fordele ved et iværksætter netværk midt på Fyn

Som en del af vores inkubationsmiljø bliver du også en del af et af de bedste iværksætter netværk på Fyn for digitale iværksættere – i hvert fald hvis vi selv skal sige det. Her er vi alle på fornavn (fordi vi kender alle), og vi bestræber os på at spise frokost i fællesskab. I vores iværksætter netværk her på Fyn har vi en god blanding mellem folk med egen nystartet virksomhed og folk, der har været iværksætter i længere tid.

Med en nystartet virksomhed er der nok at tage sig af. Derfor kan det være en befrielse at have nogle at spare med, have faste mødelokaler såvel som en fast daglig rutine uden for hjemmet. Har du tilbragt den første stund med nystartet virksomhed med et hjemmekontor, vil du hurtigt opleve glæden ved at have folk omkring dig. De fleste er i samme situation som dig, eller har stået i lignende situationer. Så med et iværksætter netværk på Fyn får du sparring og råd med på vejen af folk, som kender til livet som iværksætter.

Er I flere i jeres nystartet virksomhed, og ønsker I at få kontorpladser i vores iværksætter netværk på Fyn? Så kontakt os, og vi finder ud af at få dem arrangeret sammen.

Book en rundvisning nu

Kontakt Kasper Høvsgaard på kh@firmafokus.dk eller 71992264 for at få en rundvisning.