Artifact Game Solutions

Artifact tilbyder erhvervsrettet spiludvikling og spil til brug i lærings- og kommunikationssammenhænge som fx kampagner og undervisning. Artifact realiserer simple såvel som komplekse spilidéer og arbejder både digitalt og analogt. Se deres store bagkatalog af spil og oplevelser her, og få en god fornemmelse af, om Artifact Game Solutions er din næste samarbejdspartner.

Ydelser

 • Spiludvikling
 • Grafik
 • Undervisning i udvikling af både digitale og analoge spil, programmering og 2D-grafik

Kontakt

Hjemmeside: artifactgamesolutions.com

Telefon: 50 32 67 24

e-mail: contact@artifact.games

Ejer: Denni Pedersen


Gorilla Gaming

Hos Gorilla Gaming bygger og servicerer de computerer.

De bygger både nye computere og refurb-computere. Deres fokus ligger på gamer PC'er, og de leverer både til private og erhverv.

Hos Gorilla Gaming er bæredygtighed en indskreven regel. De renser, reparerer og genbruger altid delene, hvis de kan - og de hjælper dig med at opgradere og rense din gamle PC, så dens levetid forlænges. De genbruger også altid emballage hvis muligheden foreligger.

Ydelser

 • Nye comoutere
 • Refurb-computere
 • Rens af PC
 • Opgradering af PC
 • Computertilbehør

Kontakt

Hjemmeside: gorillagaming.dk

Telefon: 42 68 56 66

e-mail: kontakt@gorillagaming.dk

Ejere: August Rokkjær og Beslind Polisi


Code Camp Fyn

Code Camp Fyn er en virksomhed, der specialiserer sig inden for computerprogrammering, kurser og workshops. Med udgangspunkt i webprogrammering, herunder HTML, CSS og JavaScript, afholder Code Camp Fyn fritidskurser og sommerferiekurser for hovedsageligt børn og unge.

Udover at afholde arrangementer gør virksomheden sig også i at udvikle spil, hjemmesider og apps per bestilling. Er man allerede i gang med at udvikle sine egne digitale produkter, kan Code Camp Fyn også fungere som sparringspartner herpå.

Ydelser

 • Kurser og workshops i webprogrammering til børn og unge
 • Udvikling af spil og apps
 • Sparring og rådgivning

 

Kontakt

Hjemmeside: codecamp-fyn.dk

e-mail: dez@codecamp-fyn.dk

Ejer: Dune Zerna


Michael Løhde

Michael Løhde Andersen er freelance illustrator og forfatter. Han laver stort set alle typer illustrationsopgaver for private, virksomheder og forlag.

Han har skrevet syv bøger og illustreret mange flere, skrevet en tegneserie, været med på censurerede kunstudstillinger og undervist i tegning og grafisk facilitering.

Han er cand.mag. i Historie og Religionsvidenskab fra Syddansk Universitet og har ved siden af freelancelivet en stilling som underviser i gymnasiet.

Ydelser

 • Illustrationsopgaver
 • Tegneundervisning
 • Grafiske opgaver og logodesign
 • Opsætning af bøger

Kontakt

Hjemmeside: michaellohde.dk

Telefon: 61 79 48 27

e-mail: michaellohde@outlook.dk

Ejer: Michael Løhde


Esben Jensen

Esben er en one man army. Han er skarp til programmering i C# og i spilmotoren Unity. Derudover arbejder han med 3D-grafik i programmet Blender og 2D-grafik i programmet GIMP.

Esben producerer et spil, hvor man skal bygge jernbaner og administrere tog på en fjern planet.

Det kommer til at henvende sig til folk, som spiller strategispil og økonomiske spil.

Inspiration er hentet fra spil som 'Factorio' og 'Railroad Tycoon'.

Kontakt

e-mail: esben.jon@gmail.com


Baldusfilm

Baldusfilm laver alt inden for videoproduktion og videoredigering. De kan producere reklamefilm, profilvideoer, kampagnevideoer, foredragsvideoer i stil med Ted Talk og dronevideoer. Vil du gerne selv i gang med at producere video til din hjemmeside og de sociale medier, kan du også ringe til Baldusfilm. De laver nemlig også undervisning i videoproduktion og -redigering. Hvis din virksomhed eller dit projekt er miljøvenligt, giver Baldusfilm 20% i rabat, da det er en kernesag at gøre en positiv forskel for miljøet for Niels Baldus, der er manden bag Baldusfilm. Lyder det som noget du kunne bruge? Så tjek Baldusfilm ud her.

Ydelser

 • Videoproduktion og -redigering
 • Undervisning i videoproduktion

Kontakt

Hjemmeside: baldusfilm.dk

Telefon: 30 22 53 87

e-mail: info@baldusfilm.dk   

Ejer: Niels Baldus


Michael Bredahl

Michael tilbyder support til computere, reparerer og istandsætter, så de kan klare kravene til de spil eller andre programmer, som kunden har behov for at køre. Ofte er fjernsupport nok, men jeg kører også rundt på hele Fyn.

Han laver også netværk, fikser smart-TV og telefoner, samt diverse tablets og opsætning af SMARTE ting i hjemmet eller på arbejdspladsen.

De ting, han fikser, kan han også undervise i - lige fra det grundlæggende om Windows eller smartphones, til Office-pakken, billedbehandling, videoredigering, webudvikling og online marketing. Han har undervist for FOF København i udvalgte IT-kurser siden 1999.

Sidst - men bestemt ikke mindst - er han teknisk SEO-specialist og laver målgruppetilpassede indholdsstrategier samt opsætter Google Ads og annoncer på sociale medier.

Ydelser

 • Support til PC og Mac
 • Support til printer og andet IT
 • Undervisning
 • Webudvikling
 • Online Marketing

Kontakt

Hjemmeside: michael-bredah.dk

Telefon: 50 50 47 97

e-mail: hej@michael-bredahl.dk   

Ejer: Michael Bredahl


NP Kommunikation

NP Kommunikation er specialiseret i tekstforfatning og online markedsføring, og sørger for, at din virksomhed fremstår professionel og indbydende på tværs af platforme og medier. Udover at hjælpe dig med tekster til din hjemmeside, markedsføring på de sociale medier, korrekturlæsning og undertekster til dine videoer, kan du også booke Nanna til kurser, workshops og oplæg om tekstforfatning, storytelling, markedsføring og kommunikation.

Ydelser

 • Tekstforfatning til hjemmesider, sociale medier, tryk m.m.
 • Online markedsføring
 • Undertekster
 • Korrekturlæsning
 • Kurser, workshops og oplæg

Kontakt

Hjemmeside: npkommunikation.dk  

Telefon: 28 97 89 19

e-mail: nanna@npkommunikation.dk

Ejer: Nanna Pedersen​​​​​


Texteholdet

Texteholdet løser stort set alle opgaver, der har med tekst at gøre: Fra søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster til korrektur og sparring på din ansøgning, din opgave eller din rapport.

Ydelser

 • Tekstforfatning til hjemmesider, sociale medier, tryk m.m.
 • Korrekturlæsning

Kontakt

Hjemmeside: texteholdet.com  

Telefon: 26 13 75 74

e-mail: fleur@texteholdet.com

Ejer: Fleur Bernburg


YPISA

Your Potential - International Swimming Academy 

Maria Jæger er en del af YPISA, som har hovedkontor i Jylland. Da hun selv bor her på Fyn, har hun en kontorplads hos os, til de dage, hvor hun arbejder selvstændigt.

Your Potential International Swimming Academy (YPISA) er eksperter i svømmeundervisning og læring generelt. De uddanner instruktører og ledere, ikke kun i Danmark, men på internationalt plan. De sætter fokus på vigtigheden af svømning, men har også et bredt læringsperspektiv og arbejder med børns udvikling. 

For svømmeklubber tilbydes uddannelse, kurser og workshops - både online og live - og du kan møde dem til foredrag på diverse lærings- og svømmekonferencer på globalt plan. 

Derudover har de skrevet børnebøger til højtlæsning, hvor målet er at skabe samtale og læring imellem børn og voksne, om svømning, sikkerhed, læring og udvikling.


Incitare

Udvikling og effektivisering for offentlige og private virksomheder kræver troværdighed, hvilket er en egenskab, Incitare vægter højt i sit arbejde. Incitare er kendetegnet ved handlekraft og vedholdende engagement, og har i mange år skabt positive resultater for virksomheder og institutioner. Trænger din virksomhed til et effektivitetsløft, eller kunne din ledelse være skarpere? Se dine muligheder for samarbejde med Incitare her.

Ydelser

 • Effektivisering
 • Ledelses- og organisationsrådgivning

Kontakt

Hjemmeside: www.incitare.dk

Telefon: 20 76 29 91

e-mail: kl@incitare.dk

Ejer: Kurt Larsen


Mortens Køreskole

Mortens Køreskole har fokus på den individuelle elevs positive oplevelse af at tage kørekort. Få adgang til de nyeste undervisningsmaterialer og kom på et hold med kun 5 andre deltagere, hvor der er tid til dine spørgsmål i behagelige lokaler med kaffe/the og snacks. Du kan også få rutinetimer, hvis du er utryg ved at køre bil, eller ikke har kørt i lang tid. Opsøg køreglæden via Mortens køreskoles hjemmeside her.

Kontakt

Hjemmeside: www.gladbilist.dk

Telefon: 40 88 65 65

e-mail: morten@gladbilist.dk

Ejer: Morten Larsen