Gaming og eSport

På Den Fynske Spilfabrik er det ingen hemmelighed, at vi er fuldstændig pjattede med gaming og esport. Derfor afholder vi naturligvis løbende events og kurser, der vedrører gaming og esport.

Vores events strækker sig både fra de faglige konferencer og oplæg til sociale LAN-parties og andre gaming events. Her får deltagerne mulighed for at møde vores egne spiliværksættere såvel som andre spiliværksættere fra Fyn og resten af landet. Hør om den nyeste udvikling og innovation inden for spil og deltag i gaming events, hvor du møder andre med samme interesse. Esport i Danmark er vokset støt inden for de seneste år, så du vil selvfølgelig også løbende kunne finde events og kurser herom på Den Fynske Spilfabrik.

Følg med her på siden, på Facebook eller via vores nyhedsbrev og få løbende opdateringer om nye kurser og events.

Upcoming kurser og events

Vi er lige nu ved at planlægge eventkalenderen for 2019.

Gaming og esport i Danmark: Ikke bare for sjov

Gennem de seneste år er esport i Danmark vokset markant. Fra at være en fritidsaktivitet, der for mange at se var forbeholdt den klassiske gamer-stereotyp, er billedet i dag et ganske andet. Gamere er blevet stjerner, og for nogle er esport i Danmark blevet en levevej, på lige fod som fodboldkarrieren er blevet det for andre. Vi ser dermed i højere og højere grad en professionalisering af gaming, hvor børn og unge træner sig op til ligaer og kampe. Gaming er altså ikke længere kun for sjov – det kan også være en professionel karrierevej. Esport i Danmark er dog endnu ikke anerkendt som en sportsgren. Det skaber heldigvis ikke de store forhindringer, når vi ser den blomstrende esport i Danmark.

Ikke alle forstår gaming, og for mange forældre medfører videospil en del bekymring. Når børnene vælger at bruge flere timer foran skærmen end udenfor, bliver mange nervøse. Får børnene de sociale færdigheder, de skal bruge i voksenlivet? Bevæger de sig nok? Bliver de afhængige? På Den Fynske Spilfabrik anerkender vi denne bekymring fra både forældre og andre nysgerrige. Derfor er vi løbende i kontakt med vores esportsiværksættere, der selv holder sig opdateret på området. Følg med her på siden, hvor vi med jævne mellemrum lægger events op, der kredser om gaming og esport ud fra flere forskellige aspekter.

Gaming og esport som samlingspunkt

På Den Fynske Spilfabrik har vi flere iværksættere, der arbejder professionelt med spil på den ene eller anden facon. Det giver et super inspirerende miljø, hvor engagementet og kreativiteten er høj. Der bliver knoklet løs på fede spil og læringsforløb med fokus på værdiskabelse. Der skal dog stadig være plads til at bruge spil som ren underholdning. Derfor afholder vi løbende gaming og esport events, hvor der er plads til at koble af. Tag f.eks. til vores LAN events og Liga-aftener, hvor møder du nye medspillere og esportsentusiaster.

Se også vores events og kurser inden for spiludvikling. Her kan du finde kurser i programmering og events om de seneste nyheder inden for spilbranchen. Kig du glip af et fedt event? Så kan du læse om det på vores blog.

Har du en idé til en aktivitet?

Hvis du går rundt med en idé til et kursus, et event eller en anden aktivitet, som du tænker vi kunne samarbejde omkring, så ring eller skriv endelig! Vi er altid åbne for nye idéer.

Kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk.