Spiludvikling

Er du aspirerende spiludvikler, eller vil du gerne udvikle spil i din fritid? På Den Fynske Spilfabrik er vi vilde med alt, der har med spil og spiludvikling at gøre. Derfor afholder vi jævnligt spiludvikling events eller kurser i spiludvikling. Lav dit eget spil til et af vores årlige Game Jams, lær nye teknikker med et Unity kursus eller hør oplæg om den nyeste teknologi, viden og innovation inden for spiludvikling.

Upcoming kurser og events

Vi er lige nu ved at planlægge eventkalenderen for 2019.

Blev en del af fremtiden med spiludvikling events og kurser

Vores vision er at være med til at skabe rammerne for udviklingen inden for værdiskabende spil. Vi ved, at gamification og værdiskabende spil kan være vejen frem i mange situationer. Det gælder i både den private og den offentlige sektor. Spil kan være mere og andet end tidsfordriv. Det er noget vi ser gang på gang, når spil skaber værdi gennem læring, gennem motivation til at yde mere (f.eks. under genoptræning), eller ved at danne rammen for et roligt åndehul.

I den private sektor kan værdiskabende spil bruges i flere andre sammenhænge. Til motivation af medarbejderne til at følge arbejdsstrukturer, som led i idegenereringen, til at give indblik i deres målgruppe eller lignende. I den offentlige sektor kan værdiskabende spil bruges som en del af oplysningen af borgerne. Dette kan gøres både i forbindelse med uddannelsesforløb såvel som en del af oplysningen om processen under et sygdomsforløb, en del af bedringen / genoptræningen.

Lav dit eget spil gennem et Unity kursus eller et af vores spiludvikling events. Her lærer du om processer, teknikker og kreativ udfoldelse.

Spiludvikling events og kurser: en del af vores mission

Vores mission bliver derved at danne de fornødne rammer, som fynske spiliværksættere kan vokse under. Gennem kurser og spiludvikling events kan vi være med til at (videre)uddanne fremtidens talenter inden for udviklingen af værdiskabende spil. Samtidig kan vi også inddrage andre nysgerrige fra lokalsamfund og resten af Fyn i udviklingen inden for spil og gamification. Derfor opfordrer vi også dig til at lave dit eget spil til vores spilevents som Game Jams, til at deltage i vores konferencer og oplæg og til at deltage i vores kurser.

Der er ingen tvivl om, at innovationen inden for spil i form af AR, VR og yderligere teknologi kommer til at gøre spil til en fast del af fremtiden. Så hvorfor ikke lige så godt holde sig opdateret med konferencer og oplæg, eller få et dybere kendskab med et Unity Kursus eller Game Jams? Du kan læse mere om vores tidligere events på vores blog, hvor du også finder nyheder og refleksioner om spilbranchen.

Lav dit eget spil med Unity kursus og spiludvikling events

Vi tilbyder løbende forskellige kurser og spiludvikling events. Lav dit eget spil med et Unity kursus. Her lærer du at programmere i et af de mest lettilgængelige programmeringssoftwares. Gennem et intuitivt spiludviklingsprogram lærer du at lave dit eget spil brik for brik.

Du kan også lave dit eget spil til vores spiludvikling events, når vi f.eks. afholder vores årlige Game Jams. Her kan du deltage, uanset om du har været igennem et Unity kursus, har kendskab til andre programmeringssoftwares eller ej. Gennem Game Jams kan du lave dit eget spil. Alle kan være med, så længe de blot har interessen for spiludviklingsprocessen. Du behøver altså hverken at have bestået et Unity kursus eller have nogle erfaringer inden for programmering, spildudvikling eller lignende.

Find dit næste Unity kursus på Den Fynske Spilfabrik eller et af vores andre spiludvikling events her på siden.

Du kan også se vores oversigt over vores kurser og events inden for Gaming og Esport.

Har du en idé til en aktivitet?

Hvis du går rundt med en idé til et kursus, et event eller en anden aktivitet, som du tænker vi kunne samarbejde omkring, så ring eller skriv endelig! Vi er altid åbne for nye idéer.

Kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk.