Tidligere events

Her på siden kan du læse om tidligere kurser og events, der er blevet afholdt her på Den Fynske Spilfabrik.

Reception og spilfremvisning

Tidspunkt: Fredag d. 18. januar

Som kronen på værket afholdt vi d. 18. januar en reception for det kursus, vi i samarbejde med Odense Filmværksted, FilmFyn og Manuskriptudvikling på SDU afholdt tilbage i november.

Let's talk about games!

Tidspunkt: Fredag d. 12. oktober

2018 var det første år vi afholdt vores konference "Let's talk about GAMES". Vi havde Jakob Stegelmann som keynote speaker, 12 spændende oplæg og en workshop på programmet. Der dukkede omkring 70 deltagere op, vejret var godt og stemningen i top! Klik videre for at se billeder fra dagen.

Konference om spil

Tyvenes By Turnering

Tidspunkt: Onsdag d. 19. september

Vi afholdt en turnering i det helt nye brætspil Tyvenes By, som er udviklet af Artifact, der har kontor hos os.

Unity-kursus

Tidspunkt: Lørdag d. 11. august

Vi afholdt et begynderkursus i spilmotoren Unity, som pt. er den mest brugte spilmotor (en spilmotor er det program, man bruger til at lave spil og andre interaktive løsninger). På 5 timer lærte de 6 deltagere at programmere et lille spil helt fra bunden.

Facilitering af børn og unges spilvaner

Tidspunkt: Torsdag d. 21. juni

De fire oplægsholder Jacob Sommer, Jonas Højgaard, Morten Saxtorff og Jesper Fries Pedersen gav alle forskellige vinkler på, hvad eSport er, hvad spillerne kan få ud af det, og hvad man som facilitator (forælder, lærer eller træner) skal være opmærksom på, når man opstiller rammerne for eSport og gaming. Jacob og Jonas snakkede om og viste, hvordan man helt lavpraktisk kan udarbejde en undervisningsplan, som sikrer mest muligt læring. Morten fortalte hvordan man sikrer, at der udover spilspecifikke kompetencer, også bliver udviklet almene kompetencer gennem eSport. Sidst men ikke viste Jesper Fries hvor mange faktorer, der faktisk påvirker eSportsudøveren og dennes træning samt præstationer.

Spiludvikling anno 2018

Tidspunkt: 17. maj

De tre oplægsholdere Frederik Schreiber, Jacob Honoré og Michael Flarup leverede både vanvittigt spændende og super relevante oplæg om deres vej ind i spilbranchen. De fortalte om op- og nedture, og om hvad de tænker om nutiden og fremtiden for dansk spiludvikling. Læs mere om dagen lige her.

Oplæg om DFI Spilordningen

Tidspunkt: 18. april

Oplægget blev holdt af Simon Løvind fra DFI Spilordningen. Få de bedste råd og tips fra oplægget samt mere information om spilordningen her.

Innovation Camp

Tidspunkt: 23. - 24. marts

Denne Innovation Camp blev afholdt i samarbejde med SDU RIO og Papas Papbar. Læs mere om opgaverne og om hvordan de 3 grupper løste dem her.

Global Game Jam 2018

Tidspunkt: 26. - 28. januar

GGJ18 blev til en fantastisk hyggelig, kreativ og produktiv weekend her på Den Fynske Spilfabrik.

Læs mere om hvordan det gik her - og se alle 3 spil her.

Løvens hule på Den Fynske Spilfabrik

Tidspunkt: 16. januar

Tirsdag d. 16. januar havde vi 6.c fra Risingskolen forbi til afslutning af deres temauge om programmering.

Læs mere om hvordan det gik her.

Åbent Hus

Tidspunkt: 12. januar 2018

Fredag d. 12. januar 2018 havde vi åbent hus på Den Fynske Spilfabrik, hvor iværksættere og lokale ildsjæle kom og besøgte os. Aftenen gik med at vise gæsterne rundt i vores lokaler, hvor de kunne se iværksætterlokalet og de private kontorer, som vi udlejer. Vi fortalte de nysgerrige om de ændringer, der er kommet i løbet af 2017, og til de særligt interesserede hørte de om vores særlige tilbud på kontorpladserne her i januar.*

Artifact Game Solutions var med til at gøre aftenen ekstra sjov for spilentusiasterne, der kunne prøve forskellige spil på deres professionelle VR-grej.

Har du en idé til en aktivitet?

Hvis du går rundt med en idé til et kursus, et event eller en anden aktivitet, som du tænker vi kunne samarbejde omkring, så ring eller skriv endelig! Vi er altid åbne for nye idéer.

Kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk.