Velkommen til Bloggen

Velkommen til Bloggen på Den Fynske Spilfabrik. Her finder du nyheder om spiludvikling i Danmark, råd til iværksættere og nyheder fra vores interne spiliværksættere. Læs om vores iværksættere, om vores events og vores skøre påfund. Vi hiver også med jævne mellemrum fat i vores spiliværksættere og hører dem om tips og råd til iværksættere, der gerne selv vil godt i gang.

Niels Baldus: "Jeg lever jo i billeder"

Niels Baldus Film

DM i eSport

DM i Esport i Odense Raadhus

Game Literacy?

Ny iværksætter: Kasper Høvsgaard

Spiludvikling anno 2018

Teaser: Spiludvikling anno 2018


Hvad sker der for brætspil?


Hvordan får du finansiering til udvikling af dit spil?


Kunstnerinder i den digitale branche


Komik i iværksættermiljøet


Forælder til gamerunger?


GGJ18


Innovation Camp


Jeg har udviklet et spil!


Global Game Jam: hvad er det, og hvad kan det?


E-sport: fra tidsfordriv til verdenssport


Spiliværksætteri: lækker VR og sunde e-sportsvaner


Hvad sker der i 2018?

Spiludvikling og events i 2018


Til dig, der vil være spiliværksætter

Hvis du kigger nærmere på vores blogindlæg, vil du opdage en rød tråd. De fleste af vores blogindlæg handler nemlig om nyheder om spiludvikling i en eller anden format. Det kan være større, nationale nyheder inden for f.eks. esport i Danmark, eller også kan det være mere lokale nyheder, som f.eks. nyheden om at vi har fået en ny spiliværksætter på Den Fynske Spilfabrik. Og vil du selv gerne være spiliværksætter, er det ikke helt tosset at følge med. Her kan du både følge lidt med i, hvad der rører sig af tendenser og nyheder, såvel som lære noget nyt.

Når du f.eks. læser vores indlæg om vores nytilkomne spiliværksættere, kan du blive inspireret af deres spændende tilgang og vej til erhvervet. Læser du om vores nyligste events, kan du se, hvad vi har at tilbyde til dig som spiliværksætter. Vil du gerne vide mere om vores events inden for spiludvikling? Så læs med her.

Gode råd til iværksættere

Noget af det bedst ved vores iværksættermiljø er, at vi er engagerede i hinanden. Som selvstændig erhvervsdrivende i en mindre eller enkeltmandsvirksomhed kan man ofte føle sig alene om ansvaret. Det er man jo strengt taget også. Derfor er det vigtigt for os på Den Fynske Spilfabrik, at vi har et iværksættermiljø, der bærer præg af sammenhold og fællesskab.

Foruden vores sociale aktiviteter, som ture til stranden, fredagsbar, fællesfrokost og spilaftener, værner vi også om det faglige fællesskab. Med Fyraftens Fif, kurser og foredrag og workshops deler iværksætterne ud af deres viden til hinanden, lokalmiljøet og andre virksomheder og iværksættere. Dermed bliver gode råd til iværksættere viderebragt iværksætterne imellem. I et fedt fagligt fællesskab er gode råd dyre, så råd til iværksættere er altid kærkomne.

Har du gode råd til iværksættere? Så kunne det være, du havde lyst til at skrive det næste blogindlæg eller afholde det næste Fyraftens Fif? Kontakt gerne Fleur på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk, hvis du har råd til iværksættere, som du gerne vil dele.

Nyheder om spiludvikling

I en branche, der konstant er under rivende udvikling, er det vigtigt at holde sig opdateret om nyheder om spiludvikling. Derfor sender vi jævnligt vores folk ud for at opsnappe spændende nyheder, som de kan tage med hjem på Bloggen. Følg med her, og læs om det nyeste inden for nyheder om spiludvikling. Vi fokuserer hovedsageligt på danske nyheder om spiludvikling og værdiskabende spil.

At holde sig opdateret på nyheder om spiludvikling involverer også events. Derfor afholder vi selv jævnligt events, der bringer nyheder om spiludvikling. Det kan være konferencer om de nyeste trends, foredrag om den kringlede vej til succes, eller workshops, hvor vi får mere føling med det nyeste inden for spiludvikling. Følg med her på Bloggen og hold dig opdateret!

Har du også noget på hjertet?

Er du ekspert på noget med spil eller iværksætteri? Eller har du en holdning til en aktuel debat om gaming, eSport, spiludvikling eller noget helt fjerde relevant?

Så tøv ikke med at kontakte os! Vi er altid åbne for bidrag til vores blog.

Kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk.