Persondatapolitik

I maj 2018 trådte den nye persondataforordning for alvor i gang, og vi på Den Fynske Spilfabrik tror på, at opdateringen af databeskyttelsesloven er et stort skridt i den helt rigtige retning. Det er nemlig også vigtigt for os på Den Fynske Spilfabrik, at du kan føle dig tryg, når du befærder dig på internettet.

Defor har vi opdateret vores website med en klar politik om, hvordan Den Fynske Spilfabrik indsamler, opbevarer og behandler de oplysninger du deler med os, med respekt for dit privatliv og efter gældende regler på området.

Den Fynske Spilfabrik er dataansvarlig, og har dermed ansvaret for sikker opbevaringen og brug af dine persondata. Dette gælder også i de tilfælde, hvor vi bruger dem sammen med vores samarbejdspartnere.

Vi opbevarer og bruger dine persondata til at løbende forbedre vores aktiviteter, vi afholder for dig og vores øvrige interessenter samt for at kommunikere om disse via vores markedsføring. Vi opbevarer og bruger kun dine persondata i det omfang og den periode, som er nødvendig i forhold til formålet.

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende vores privatpolitik, eller øvrigt bare gerne vil kunne komme i kontakt med den dataansvarlige på Den Fynske Spilfabrik, kan du kontakte os på info@denfynskespilfabrik.dk.


1.0 Anvendelse af persondata

For at løbende forbedre vores aktiviteter, vil Den Fynske Spilfabrik behandle en række af dine personoplysninger. Udgangspunktet for Den Fynske Spilfabriks persondatabehandling er, at vi er datansvarlige, idet det er os, der beslutter til hvilket formål og med hvilke værktøjer, at behandlingen af dine personoplysninger skal ske.

Nedenfor har vi oplistet en række af de formål, at Den Fynske Spilfabrik har brug for at behandle dine personoplysninger.

1.1 Til markedsføring

Med tilladelse via dit samtykke anvender vi dine personoplysninger til, at kontakte dig med henblik på informationer vedrørende vores kommende eller forrige aktiviteter samt informationer omkring vores iværksættermiljø via vores nyhedsbrev eller info-beskeder.

1.2 Til statistik og analyse

Vi anvender dine personoplysninger med henblik på, at løbende forbedre vores aktiviteter og indhold af markedsføringsmateriale via statistik og analyser af generelle tendenser og mønstre omkring dine og vores interessenters interesser.


2.0 Opbevaring og brug af dine persondata

Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Herefter slettes eller anonymiseres dine data ved dit samtykke. Opbevaringen og brugen af dine persondata vil altid ske efter mindst én af følgende kriterier:

2.1 Samtykke

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller accepterer vores brug af cookies, giver du os samtykke til, at vi kan opbevare og behandle dine personoplysninger i henhold til de formål, vi har beskrevet tidligere i punkt 1.0.1 og 1.0.2

Du har altid mulighed for, at trække din samtykke tilbage, via dette afmeldingslink, som du også finder i vores emails og nyhedsbrev.

2.2 Legitim interesse

Vi behandler dine persondata til statistik og analyse, for at identificere, hvilke aktiviteter vores interessenter er gladest ved og ydereligere for at skræddersye og tilpasse indholdet af vores nyhedsbreve.


3.0 Kategorier af oplysninger

De personoplysninger, som vi registrerer og indsamler om dig, er almindelige personoplysninger. Vi opbevarer eller registrer ikke personfølsom data. Nedenfor er der oplistet en række af de typer af data, vi gemmer:

3.1 Data du medvilliger i at dele med os

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deler du dine identifikationsoplysninger (navn og email-adresse), som vi opbevarer og behandler udelukkende med formål for at kunne komme i kontakt med dig.

3.2 Data vi automatisk indsamler

Denn data indsamles som log-filer, cookies eller gennem andre tracking-teknologier. Nedenfor kan du se, hvilke typer data vi indsamler automatisk.

3.2.1 Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder data omkring din IP-adresse, dit operativsystem, din browser-ID, din browsing-aktivitet og information omkring hvordan du interagerer med vores website og andre websites.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies fra hvilken som helst website vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3.2.2 Registreringsoplysninger

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi automatisk information. Ved din tilmelding modtager Den Fynske Spilfabrik registreringsoplysninger omkring din IP-adresse, geografiske placering og tilmeldingstidspunkt samt typen af browser eller platform, du brugte, da du tilmeldte dig nyhedsbrevet.

3.2.3 Web-beacons

Den Fynske Spilfabrik bruger web-beacons i vores nyhedsbrev, der tillader os at aflæse hvilke handlinger modtagerne af nyhedsbrevet tager. Vi registrerer, om nyhedsbrevet er blevet åbnet, samt hvilke links er blevet anvendt i nyhedsbrevet. Dette tillader os at analysere vores markedsførings præcision, så vi kan forbedre og planlægge indholdet af vores fremtidige aktiviteter, der kan falde i god jord hos vores interessenter.


4.0 Deling af persondata med samarbejdspartnere

Den Fynske Spilfabrik er dataansvarlig for al den data, vi opbevarer. Herudover benytter vi forskellige platforme og samarbejdspartnere som databehandler, der forsyner services, der tillader Den Fynske Spilfabrik at sikkert indsamle, opbevare, analysere, segmentere, strukturere og løbende forbedre vores markedsføring via de identifikations- og registreringsoplysninger vi har registreret gennem vores websites' besøgende og nyhedsbrevstilmeldinger.


5.0 Hvor får vi oplysningerne fra?

Dine personoplysninger stammer primært fra de oplysninger, du har delt med os i forbindelse med tilmeldelse til nyhedsbrevet. Dernæst indsamles der automatisk information omkring din browser-ID og adfærd på vores website gennem cookies.


6.0 Dine rettigheder

I forhold de personoplysninger, som Den Fynske Spilfabrik har om dig, har du en række rettigheder, du kan gøre brug af i medfør af databeskyttelseslovgivningen, som opdateres 25. maj 2018 i tiltrædelse af den nye persondataforordning.

  • Du har ret til at blive glemt
  • Du har ret til adgang til dine indestående data
  • Du har ret til dataportabilitet
  • Du har ret til at kunne overføre dine personoplysninger fra et system til et andet, uden at blive forhindret af den datansvarlige
  • Du har ret til berigtigelse
  • Du har ret til indsigelse


Du kan skrive til vores dataansvarlige på info@denfynskespilfabrik.dk, hvor du kan stille krav til, at vi indfrier dit behov i form af de oplistede rettigheder ovenfor. Derefter vil vi vende tilbage til dig, og arbejde på sagen, når vi modtager mailen på arbejdspladsen.

Hvis du kontakter Den Fynske Spilfabrik med henblik på at få indsigt i dine oplysninger, eller at øvrigt brug af dine rettigheder, er vi nødt til at sikre os, at det er den rigtige person, som har kontaktet os, før vi kan udlevere de eventuelle oplysninger, du er interesseret i.

Husk, at det er dit ansvar, at vi altid har din korrekte mailadresse. Du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger via de mails, du har modtaget, eller fremover vil modtage af os.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.