Find den rigtige oplægsholder til dit arrangement

På Den Fynske Spilfabrik er det ingen hemmelighed, at vi er glade for spil. På Den Fynske Spilfabrik har vi en vision. En vision om, at vi kan være med til at skabe en fremtid, hvor værdiskabende spil er en fastintegreret del af erhvervslivet. Vores mission er derfor at uddanne og guide fremtidens talenter, såvel som at sprede viden om dansk spiludvikling. Derfor har vi opbygget en liste af specialister inden for dansk spiludvikling, esport, læring og spil og spil i virksomheder. Er du på udgik efter spilspecialister til foredrag på Fyn eller i resten af landet? Så følg med her på siden. Vi har nøje håndplukket specialisterne ud fra deres specialviden, deres spændende historier, og deres interessante input til branchen og kulturen.

Vil du høre mere fra iværksætterne på Den Fynske Spilfabrik? De afholder jævnligt iværksætter foredrag, hvor de fortæller om deres erfaringer inden for specifikke emner i spilbranchen. Du kan også booke vores revisor for foredrag om iværksætteri, hvordan du kommer godt i gang og lignende.

Find den rette specialist til dit event, og kontakt os på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk for at høre mere.


Thomas K. Hansen

Thomas K. Hansen, læring i spil, 3D

Thomas beskæftiger sig til daglig med udvikling af online spil under kategorien Serious Games. Primært laver han spil til sprog- og kulturlæring, der kombinerer 3D-verdenen med talegenkendelse og den gode historie.

Vihn Tran

Vihn Tran, esport, Counter-Strike

Vinhs fokus er hovedsageligt på eSport og særligt spillet Counter-Strike. Han har i flere år drevet og været en del af forskellige danske hold som manager. Hovedvægten af holdene har begået sig i toppen af dansk Counter-Strike, hvoraf flere af spillerne i dag spiller professionelt på internationalt niveau.

Jesper Fries Pedersen

Jesper Fries Pedersen, esportsatleter, esport, sundhed

Jesper beskæftiger sig til dagligt med træning af eSportsatleter og facilitering af sunde eSportsmiljøer. Hans udgangspunkt er altid det hele menneske, og hans primære fokus ligger på at skabe game / life balance.


Foredrag og oplæg: vidensdeling om dansk spiludvikling og iværksætteri

På Den Fynske Spilfabrik vægter vi vidensdeling, faglig sparring og samarbejder højt. Vi ønsker at dele ud af den viden, de kompetencer og de ydelser vores iværksættere og tilknyttede foredragsholdere tilbyder. Vi tror nemlig på, at spiludvikling og viden om spil er nyttig for vores nutid såvel som vores fremtid.

Med et fokus på værdiskabende spil kan vi arbejde med læring og processer på ny. Spiloplevelser behøver ikke kun at være underholdning – og det er den meddelelse, vi vil være med til at viderebringe. Det gør vi blandt andet via foredrag på Fyn i særdeleshed, men også i resten af landet. Det kan være foredrag om iværksætteri inden for den digitale branche, der har til formål at understøtte digitale virksomheder. Det kan også være iværksætter-foredrag, der hver afholdes af vores iværksættere og handler om deres specialviden.

Derfor afholder vi blandt andet Fyraftens Fifs, hvor vores iværksættere holder korte oplæg og foredrag om iværksætteri, spil, markedsføring og egne erfaringer. Her understøtter iværksætterne hinanden og deres virksomheder såvel som eksterne iværksættere og andre parter. Vores iværksætter-foredrag kan du også med jævne mellemrum se under vores kurser og events. Her finder du oversigten over de arrangementer, som vi afholder i eget hus i samarbejde med vores iværksættere såvel som eksterne iværksættere, foreninger og organisationer. Iværksætterne afholder også selv løbende kurser og workshops i spiludvikling, design, kommunikation, iværksætteri og lignende.

Foredrag på Fyn og resten af landet er en del af vores måde at sprede viden om dansk spiludvikling. Er du interesseret i iværksætter-foredrag om dansk spiludvikling, eller vil du høre mere om foredrag om iværksætteri? Så kontakt Fleur allerede i dag.

Ring eller skriv for at booke din oplægsholder i dag

Har du fundet den helt rigtige oplægsholder til dit arrangement? Så kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk for en snak om dato, varighed og pris.