Rådgivning fra professionelle iværksættere

Har du brug for rådgivning vedrørende iværksætteri, opstart af virksomhed og økonomi? Eller vil du gerne være sikker på, I tager de rette skridt vedrørende spil og esport? Så kontakt vores iværksættere. På Den Fynske Spilfabrik har vi digitale iværksættere med flere forskellige profiler. De kan rådgive dig inden for deres ekspertiseområde, om det så er vedrørende spil eller iværksætteri.

Kontakt daglige koordinator Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk og hør mere om dine muligheder allerede i dag.

Rådgivning om iværksætteri

Står du til at starte egen virksomhed? Eller overvejer du, om tiden er moden til at udvide forretningen? Der kan være mange spørgsmål og overvejelser i forbindelse med egen virksomhed. Mange af disse spørgsmål og overvejelser kræver som regel professionelle øjne udefra. Med erfaringer fra egne virksomheder og som bogfører og rådgiver i andre firmaer har Kasper Høvsgaard fra FirmaFokus kompetencer, erfaringer og viden til at hjælpe dig godt på vej. Her får du rådgivning og sparring om iværksætteri i praksis, opstart af virksomhed, regnskab, administration, forretningsplan, selvangivelse og lignende.

Hos Kasper får du flere hatte i én mand. Som selvstændig og iværksætter forstår han de udfordringer, nyopstartede virksomheder og iværksættere render ind i. Han formår at yde rådgivning i øjenhøjde og uden at gøre tingene mere komplicerede, end de behøver at være. Hos Kasper får du en rådgiver, der lytter til dine behov, og som gerne går et ekstra skridt, for at hjælpe dig godt på vej.

FirmaFokus bor på 1. salen i Den Fynske Spilfabrik og har derfor eget kontor. Derfor er du sikker på, at du kan få en personlig rådgivning bag lukkede døre. Er det ikke muligt for dig at komme til Årslev, kan du også snildt få telefonisk rådgivning. Kontakt FirmaFokus for nærmere aftale eller spørgsmål.

Rådgivning om esport

Er I en skole, en uddannelsesinstitution, forening eller organisation, der vil have esport på skemaet og programmet? Så tag en snak med TrainE. Teamet i TrainE har hver især spillet esport på højt plan og arbejdet med esport, før det blev hipt. Tilsammen udgør de en profil, der har en professionel viden inden for de største esportsgrene. Overvejer I at inddrage esport i undervisningen eller lave esportsevents? Så forhør jer hos TrainE først, der kan rådgive jer om type af events, valg af sportsgrene, målgruppe og meget mere.

Når vi taler esport, er målgruppen som regel i den yngre ende – mere i nærheden af -30 end 40+. Om end vi ser masser af gamere i ældre målgrupper, er det med esport som så mange andre sportsgrene. Fysikken holder ganske simpelt ikke til dyrkelse af sporten på højt niveau. Samtidig ser vi også mange spændende fag og uddannelser tage form, der netop søger at favne de unge målgrupper. Teamet bag TrainE består alle af 20+, hvorfor de altså har et tæt kendskab til, hvad der rør sig hos de relevante målgrupper. Når TrainE rådgiver om brug af esport i uddannelse og foreninger, får I altså en indsigt, der er taget direkte fra kilden. Kontakt TrainE for spørgsmål og konkrete henvendelser.